Repos-Yhtymä oy
   

Yrityskauppa

OBS!

Nyt on oikea aika myydä/ostaa yritys/kiinteistö!

Repos­yhtymä oy:ssä on kauppa käynyt vilkkaasti ja otamme uusia toimeksiantoja pikaisesti. Etsimme myös kohteisiimme osakasta/toimitusjohtajaa, joka ottaa vetovastuun yrityksestä. Ota yhteys aluejohtaajiimme Helsingissä, Tampereella ja Lahdessa sekä toimitusjohtajaan ja käynnistetään tuloksekkaat neuvottelut!

Meillä on pitkäaikainen kokemus ja tuntemus yritys ­ja kiinteistökauppaan yli 40 vuoden aikana.

Mottomme on
"Palkkatyölläkin tulee toimeen, mutta yrittäjänä Sinulla on mahdollisuus vaurastua"

Tällä hetkellä myynnissä olevat kohteet:


          

  1. Vanha, laajasti tunnettu hyvämaineinen osake-yhtiö myydään edullisesti. Toimialat yritys - kiinteistö ja osakekauppa. Liikevaihto 1,5me. Hintapyyntö 300th.
    Ota pikaisesti yhteys luottamuksellisesti Pekka Salonen, puh. 0400 400244.

  2. Pirkanmaalla erittäin vilkkaan valtatien risteyksessä hyvää tulosta tekevä kahvila-ravintola myydään nyt liiketoimintakauppana. Edullinen vuokrahuoneisto, jossa on hyvät koneet ja kalusteet. Mahdollisuus ostaa myös koko kiinteistöyhtiön osakekanta. Tässä on nyt upea tilaisuus. Tiedustelut aluejohtaja Hannu Mäkinen puh 0400 731675.

  3. Tampereen parhaalla paikalla Tammelantorilla kahvila-ravintola. Oma kiinteistö ja kaikki tarvittavat koneet ja kalusteet.
    Myydään nyt nopealle päättäjälle edullisesti.
    Tule katsomaan ja tekemään tarjous. Yhteystiedot aluejohtaja Hannu Mäkinen puh. 0400 731675.  

  4. Aivan Lahden ydinkeskustassa, pääkadun varrella katutasossa oleva liikehuoneisto, jossa on menestyvä kauniisti sisustettu kahvila - ravintola. Kaikki koneet, kalusteet ja liiketoiminta ovat erinomaisessa kunnossa. Yritys toimii edullisessa vuokrahuoneistossa. Asiakaspaikkoja on lähes neljällekymmenelle asiakkaalle. Mahdollisuus myös muutamaan ulkopöytäpaikkaan. Myydään nyt pikaisesti edullisella hinnalla. Tule tutustumaan. Tällaisia tilaisuuksia on harvoin tarjolla. Puh. 0400 400244, www.reposyhtyma.fi

     5. Vanha legendaarinen sahalaitos, nykyisin Kausala Wood oy LTD.
        Nyt etsitään uutta hyvän ammattitaidon omaavaa sahanjohtajaa, joka osaa johtaa ja kehittää yritystä edelleen. Viime vuosien liikevaihto on 5-6 miljoonan haarukassa ja
        sahatavaran kysyntä on vauhdikasta ja vientiä on yli kuuteenkymmeneen maahan.

       Kaikki rakennukset, koneet ja laitteet ovat hyväkuntoisia. Alueella on myös omakotitalo ja toimistorakennus. Kaikki on valmiina odottamassa uutta yrittäjää.  
       Saha-alueen pinta-ala on n. 19 hehtaaria.

        Olemme valmiit vuokraamaan sahalaitoksen kahdeksi vuodeksi ja myönnämme osto-option tämän jälkeen. Vuokra on kuukaudessa 20tuhatta euroa +alv 24%.
        Mikäli vuokraaja toteuttaa osto-option, kaikki maksetut vuokramaksurahat hyvitetään kauppahinnasta.

        Tule neuvottelemaan pikaisesti ja saat kaikki tarvittavat tiedot sahalaitoksesta.
        Ota neuvotteluyhteys Helsingin alueen aluejohtaja Risto Taimelaan, puh. 0400 674900 tai Pekka Salonen, puh. 0400 400244.

        Repos-yhtymä oy, www.reposyhtyma.fi
       Ystävällisin terveisin Pekka Salonen, Repos-yhtymä oy
        s-posti: repos@yhtyma.inet.fi

   

     

      
>Kysy myös muita yrityksiä, joista kerromme mielellämme lisää!

 

>> Kaikki yhteystiedot

www.reposyhtyma.fi Design Vexi Savijoki