Repos-Yhtymä oy
   

Yrityskauppa

OBS!

Nyt on oikea aika myydä/ostaa yritys/kiinteistö!

Repos­yhtymä oy:ssä on kauppa käynyt vilkkaasti ja otamme uusia toimeksiantoja pikaisesti. Etsimme myös kohteisiimme osakasta/toimitusjohtajaa, joka ottaa vetovastuun yrityksestä. Ota yhteys aluejohtaajiimme Helsingissä, Tampereella ja Lahdessa sekä toimitusjohtajaan ja käynnistetään tuloksekkaat neuvottelut!

Meillä on pitkäaikainen kokemus ja tuntemus yritys ­ja kiinteistökauppaan yli 40 vuoden aikana.

Mottomme on
"Palkkatyölläkin tulee toimeen, mutta yrittäjänä Sinulla on mahdollisuus vaurastua"

Tällä hetkellä myynnissä olevat kohteet:


1.UPEA TILAISUUS YLÖJÄRVELLÄ!
Hyvällä paikalla, Tampereelle on vain noin 20 kilometriä, soran ja hiekan ottoalue. Arvioitu ottomäärä yli 700 tuhatta tonnia. Kaikki tarvittavat kalusteet, hyvä tieyhteys ym. Tässä on nyt erinomainen alue ja lähellä Tamperetta, jossa on rakennusbuumi jatkuvasti ja tarvitaan raaka-ainetta mittavia määriä.

Tule pikaisesti neuvottelemaan ja tutustumaan paikan päälle. Lisätietoja saat Hannu Mäkiseltä puh. 0400 731675.


  2.Pirkanmaalla erittäin vilkkaan valtatien risteyksessä hyvää tulosta tekevä kahvila-ravintola myydään nyt liiketoimintakauppana. Edullinen vuokrahuoneisto, jossa hyvät koneet ja kalusteet. Mahdollisuus ostaa myös koko kiinteistöyhtiön osakekanta. Tässä on nyt upea tilaisuus. Tiedustelut aluejohtaja Hannu Mäkiseltä, puh. 0400 731675.


  3.Tampereen parhaalla paikalla Tammelantorilla kahvila-ravintola. Oma kiinteistö ja kaikki tarvittavat koneet ja kalusteet. Myydään nyt nopealle päättäjälle edullisesti. Tule katsomaan ja tekemään tarjous. Yhteystiedot aluejohtaja Hannu Mäkinen, puh. 0400 731675.


  4.Upea lounasravintola, jossa on myös kahvila sekä käytössä olevat kokoustilat ja saunaosasto Lahden ykköspaikalla. Samassa rakennuksessa on runsaasti kaupungin toimistoja ja henkilöstöä sekä useita yrityksiä. Pysäköintitilat ovat pohjakerroksessa. Asiakaspaikkoja on 80. Kaikki koneet ja kalusteet ovat hyväkuntoisia ja asiakasvirrat ovat hyvin saavutettavissa. Kokous-ja saunatilat ovat vilkkaassa käytössä ja hyödyntävät sekä lounasasiakkaita että kokousasiakkaita.

Yritys on toiminut jo kaksikymmnetä vuotta ja sen tunnettavuus on erittäin hyvä laajalla alueella. Yrityksellä on myös modernit nettisivut, joista saa hyvän tuntuman lounasravintolaan.Tässä on nyt erinomainen tilaisuus esimerkiksi perheyrittäjälle taikka alan ketjuravintolalle. Nyt kannattaa toimia nopeasti, tällaisia tilaisuuksia on harvoin tarjolla. Lisätietoja saat puhelimitse: 0400 400244 ja s-postilla: repos@yhtyma.inet.fi


   
       

   

     

      
>Kysy myös muita yrityksiä, joista kerromme mielellämme lisää!

 

>> Kaikki yhteystiedot

www.reposyhtyma.fi Design Vexi Savijoki