Repos-Yhtymä oy
   

Yritysleasing

Repos-yhtymä oy tuo nyt yrityskauppaan aivan uuden tuotteen YRITYSLEASINGIN. Tämä merkitsee sitä, että yrittäjä ei enää tarvitse yrityskauppaan rahoitusta, vaan rahoitus hoidetaan Leasingin kautta. Yrittäjä saa yrityksen käyttöönsä 1-5 vuoden sopimusajaksi ja sen jälkeen voi lunastaa yrityksen maksamalla jäljellä olevan osan Leasingista. Yrittäjä voi näin ollen laittaa yrityskaupassa peliin sen kaikkein tärkeimmän, eli ammattitaitonsa ja rahoitus hoituu kuukausikohtaisista Leasing-maksuista.

Leasing-maksu määritetään aina kauppakohtaisesti ja sopimusajan pituuden perusteella. Jos kysymyksessä on esimerkiksi 20 tuhannen hintainen liiketoimintakauppa, niin leasing maksun suuruus voisi olla 6-10 % pääomalle, eli 10 % mukaan 2000 euroa vuodessa ja 167 euroa kuukaudessa viiden vuoden sopimusaikana.

Sopimusajan päättyessä lasketaan jäännösarvo ja yrittäjä voi maksaa loppuerän tai jatkaa sopimusta edelleen.

Uskomme, että tämä on tähän ajankohtaan, jolloin aloittavan yrittäjän pankkirahoitus on tiukassa, erittäin sopiva malli. Useinkaan alkavalla yrittäjällä ei ole riittävää vakuutta rahoituksen saamiseksi.

Kun tässä mallissa ei tarvita kauppasummaa kerralla, vaan yrittäjä voi laittaa oman rahapanoksensa vaihto-omaisuuteen sekä yrityksen kehittämiseen ja markkinointiin.

Arvoisa yrittäjä! Kun Repos-yhtymä oy:ssä on mieleisesi yritys myynnissä ja olet kiinnostunut hankkimaan sen, niin ota yhteys Pekka Saloseen ja kysy leasing sopimusehtoa.

Annan mielelläni tarjouksen myös tästä vaihtoehdosta.

>> Kaikki yhteystiedot

www.reposyhtyma.fi Design Vexi Savijoki